FRA NORDEN TIL NORDEN

Nordic Mind

Vi har arbejdet på en ny bæredygtig serie plejeprodukter, med fokus på de nordiske og lokale ingredienser, og nu er den her endelig! Urtekram Nordic Mind serien består af en række intensive og nærende produkter til ansigtet og kroppen, og henvender sig til dig der holder af rene og naturlige materialer. Ved at vælge primært nordiske og lokale ingredienser, nedæstte vi produktions- og eksporterings omkostningerne.

Herved bidrager vi til mindskningen af CO2 udslippet, så vi kan passe endnu bedre på vores jord. Derudover er vores produkter fortsat økologiske og har en mild og frisk duft, der langsomt folder sig ud og efterlader en sødmefuld duft på huden. Ingen parabener Ingen Silikone. Ingen syntetiske konserveringsmidler. Ikke testet på dyr. Mindst 25% af alle ingredienserne er økologisk fremstillede.

HVORFOR NORDIC MIND

Måske vil du bare vide helt enkelt og ligetil, hvad det egentlig er vi fylder vores økologisk certificerede flasker med. Og også lidt om, hvad vi ikke fylder dem med. Derfor denne helt korte oversigt, hvor vi har forsøgt at skære helt ind til benet og give dig et hurtigt overblik, der gør dig i stand til at træffe det rigtige valg for dig. Vores plejeprodukter er økologisk certificerede af Ecocert efter den anerkendte COSMOS organic standard. Ingen af vores produkter indeholder hormonforstyrrende parabener, eller petrokemiske ingredienser som silikone og mineralsk olie.

Vi har fokus på vegetabilske ingredienser og derfor bærer alle vores produkter solsikken fra The Vegan Herved bidrager vi til mindskningen af CO2 udslippet, så vi kan passe endnu bedre på vores jord. Derudover er vores produkter fortsat økologiske og har en mild og frisk duft, der langsomt folder sig ud og efterlader en sødmefuld duft på huden. Ingen parabener Ingen Silikone. Ingen syntetiske konserveringsmidler. Ikke testet på dyr. Mindst 25% af alle ingredienserne er økologisk fremstillede.